<<home

Cookies vinden wij lekker, maar we houden het zakelijk!

 

Op de websites Privy.nl en AVGRegister.nl is tracking code actief die vanuit de organisatie Lead Forensics is verstrekt. De code zorgt ervoor dat Lead Forensics uw surf- en klik gedrag op de beide websites kan bijhouden.

Ook achterhaalt de code het IP adres van de bezoeker, de datum en duur van het bezoek plus de verschillende pagina’s die worden bezocht.


De applicatie van Lead Forensics gebruikt IP tracking om organisaties te identificeren. De gebruikte techniek is anders dan zoals door cookies wordt gebruikt. De Lead Forensics tracking code geeft alleen informatie welke vrij beschikbaar is vanuit het publieke domein.

De Lead Forensics applicatie verzamelt geen individuele, persoonlijke of gevoelige gegevens inzake wie onze websites bezoekt en kàn dit ook niet faciliteren.

 

De Lead Forensics applicatie identificeert alleen organisaties op basis van het IP adres dat wordt meegegeven. Deze gegevens kunnen gebruikt worden ten einde hen te vragen naar de gebruikerservaring van onze websites of marketing doeleinden.

 

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden voor welke reden dan ook.

Meer informatie vind u op de website van Leadforensics : www.leadforensics.com